Световен ден за борба с хипертонията – 17-ти Май

Уважаеми приятели, в днешния 17-ти май, отбелязван като Световен ден за борба с хипертонията , ще прочетете и чуете статистически данни, извадки, анализи и обобщения от всякакъв тип, като например :

– В световен мащаб рязко се увеличават случаите на болните от хипертония и диабет.
– Артериалната хипертония  е водещият глобален риск за смъртност.  9.4 милиона са смъртните случаи годишно по света. Тя е причина  за  мозъчни инсулти, сърдечни инфаркти, за сърдечна недостатъчност и внезапна сърдечна смърт. 50 % от инцидентите са при лица на възраст от 45 до 69 години.
– Всеки трети в света е с високо кръвно налягане, а ефективно лекуван е само един от трима.
– Ще научите, че в България положението  с хипертонията не е зле. То е много зле ! Болните  у нас са около 55%, значително повече от средните за Европа 35-40%. Статистиката е потресаваща. Повече от два милиона души страдат от хипертония, а адекватното повлияване на болестта, с конвенционални методи и лекарства, е твърде незначително на общия фон. 
– Високото кръвно налягане значително увеличава риска за микро и макроваскулнарни смущения, повишава честотата на инсултите, утроява вероятността за исхемична болест на сърцето  и ускорява прогресията на диабет, както и съпътстващите го диабетната нефропатия, ретинопатия и невропатия.
– Адекватното лечение на хипертонията подобрява качеството и удължава живот. 
– Затлъстяването е рисков фактор номер едно за артериалната хипертония.

Затлъстяването най-често се свързва с нездравословен начин на живот, с намалена физическа активност и психо-социален стрес. Нездравословната, изкуствена храна, претъпкана с оцветители, косерванти и други подобни, е единия основен фактор за хипертонията.

И още и още…Списъкът с вредите и статистиката, свързана с хипертонията, може да продължи още няколко страници.

Нещото, което обединява целия този океан от информация, е че ви предоставя само констатации и сухи факти, не предлагайки решения.  Медиите доволно,  отразяват ужасяващите факти, отбелязват мероприятия и кампании, но това далеч не е достатъчно. Статистика, статистика и пак статистика …

СТОП !!! 

Ние, от Белл Хомеопатия твърдо желаем да помогнем на хората в нужда. 

Това, което предлагаме е РЕШЕНИЕТО, а основата, на която стъпваме, е ОПИТЪТ !
Ние ви предлагаме уникалния за българския пазар, хомеопатичен продукт  ХИПЕРБЕЛ. Това, което ще ви осигури ХИПЕРБЕЛ, е сигурност и спокойствие, защото:
ХИПЕРБЕЛ е хомеопатичен продукт, успешно използван за повлияване на начална и продължителна хипертония. Подходящ е:
–  при хипертонични кризи с опасност от мозъчно–съдов инцидент.
–  при хипертонична криза с тахикардия, пулсиращи болки в главата и затопляне на лицето.
–  при големи разлики между систолно и диастолно налягане.

Идва сезонът на големите жеги, особено рисков за хора с хипертония. Един ХИПЕРБЕЛ в джоба на сакото или дамската чанта, е вашият най-верен помощник срещу дискомфорта на високото кръвно. Стотици вече опитаха ХИПЕРБЕЛ. Положителните отзиви ни радват, вълнуват и амбицират да даваме все повече от себе си, за да достигнем до всеки в нужда. Здравето е изначално право на всеки човек и няма по-хуманна мисия от това да помагаме в процеса на неговото възвръщане.

С уважение,
Екипът на БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!