Белл Хомеопатия ООД

Създаване и производство на висококачествени, здравословни и достъпни хомеопатични продукти.

A woman holding white pills and a glass of water
White medical pills. Pharmaceutical medicine pills, tablets and capsules.

Добре дошли в официалния сайт на Белл Хомеопатия ООД

Първият изцяло български производител на хомеопатични продукти. Ние сме новосъздадена, амбициозна и бързоразвиваща се компания. Нашият екип от специалисти успешно прилага иновативен подход и висок стандарт в технологията за изработване на хомеопатични продукти, съизмерими с постиженията в световната хомеопатия. Нашият стремеж е изцяло към създаване и производство на висококачествени, здравословни и достъпни хомеопатични продукти, такива, които са без аналог в световното производството.

Лечението с хомеопатия е строго определена медицинска процедура, която изисква здрава връзка между пациента, специалистът хомеопат и хомеопатичните продукти. Самото лечение с хомеопатия се провежда в атмосфера на доверие и принципи, които се различават от алопатичната медицина или от фитотерапията. За да е успешно хомеопатичното лечение, пациентът трябва много ясно да спазва правилата, които хомеопатът ще му зададе. За да бъде съвършен процесът на лечение с хомеопатия, ние от Белл Хомеопатия ООД се грижим, хомеопатичните лекарства и хомеопатичните продукти да бъдат от най-високо качество, така че пациентът и хомеопатът да ги използват с вяра в добрия резултат, който очакват. 
Хомеопатичните препарати на Белл Хомеопатия ООД, отговарят на всички изисквания за правилна производствена практика. Лабораториите ни отговарят на всички стандарти за качество, надеждност и на всички фармацевтични и регулаторни изисквания определени със законите и практиките в световното производство. Нашата задача е да засилим доверието на пациентите към хомеопатичното лечение, както и да предоставяме на пациентите и хомеопатите най-добрите хомеопатични продукти.

Нашият импулс, иновативен подход и волята ни да сме най-добрите са гаранцията, че всички предимства и ползи на хомеопатията като лечебен метод ще достигнат до повече хора и те ще имат възможността да получат лек за различните здравословни проблеми. Ние от Белл Хомеопатия ООД, знаем как да помогнем.
В нашата изключително богата продуктова гама, Вие ще откриете хомеопатични продукти като:
АЛКОБЕЛ и ТАБАКОБЕЛ са първите хомеопатични продукти в света, разработени и създадени от Нас, за успешно повлияване на зависимостите от алкохол и никотин – най-големия бич на съвременното човечество.  Последните два продукта са абсолютно иновативни и уникални, представляващи изключителна запазена марка на „Белл Хомеопатия“ ООД, защото са без аналог в световната фармакология.

СТРЕСБЕЛ за повлияване на всякакви емоционални дисбаланси – нервност, раздразнителност, тревожност, нарушения на съня;
ИМУНОБЕЛ защото поддържането на имунната ни система в отлично състояние, е ключов фактор за доброто ни здраве;
СЛИМБЕЛ за всички, които се борят с излишните килограми, целулита и стриите;
АСТНОБЕЛ за повлияване на астма и всякакви дихателни смущения;
ХИПЕРБЕЛ повлияващ успешно начална и продължителна хипертония;
МИГРАНБЕЛ за преодоляване на неприятните главоболия и мигренозни пристъпи;
СИНУБЕЛ за повлияване на остър и хроничен синузит.  Нашите продукти може да закупувате и онлайн като продуктовата ни гама постепенно ще се разширява. 

White medical pills. Pharmaceutical medicine pills, tablets and capsules.

Ценовата ни политика е формирана и обусловена от важното условие за достъпност. Продуктите на Белл Хомеопатия са за всеки човек и всеки джоб. Защото живеем в трудни времена и защото вярваме, че здравето не трябва да бъде привилегия за избрани, а съзнателен избор и реална възможност за всеки.

Щастливи сме, когато помагаме на хората в избора им!     

Благодарим Ви за доверието!       

От екипа на Белл Хомеопатия ООД
 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!