Уши, нос, гърло

Всички знаят колко неприятна и упорита може да бъде хремата. Тя не е никак безобидна, особено при децата, при които често донася „опашка“ от други симптоми като кашлица, гърлобол и висока температура. Ако добавите и досадната болка в основата на синусите, която мъчи не малко възрастни, изводът е, че не бива да подценяваме секретите от носа.

Начинът ефективно да се преборим с тях е нов комбиниран специалитет, произведен по хомеопатичен път, който отскоро е на българския пазар. При него няма алергизиращ ефект, нито ограничение за използването му, както е при капките – до 5 дни. СИНУБЕЛ е хомеопатичен продукт за синузитни проблеми, подходящ при алергични синузити с редуване на катар и сухота. Съставките му са комбинирани така, че може да се използва при остър фронтален синузит с воднист, кисел, дразнещ секрет и парещо сълзене от очите, както и при максиларен синузит с жълтеникав или гноен гъст и лепкав разраняващ секрет, стичащ се в носната кухина. Помага също при усещания за натиск и болка в основата на носа.

Мощното му действие при всички тези състояние се дължи на съчетаването на няколко специфични съставки. Hepar Sulfuris Calcareum 6 CH – това е „хомеопатичния антибиотик”, който се справя с бактериите причинители на синузита, Mercurius Solubillis 5 CH – мощно въздействащ върху възпалението в синусите и гърлото, Kalium Iodatum 4 CH – подсушаващ стичането на секретите, Sticta Pulmonaria 4 CH – балансира сухотата и сухото запушване на носа.

За да стопираме хремата трябва да започнем с по 1 таблетка на всеки час, от момента на острия дискомфорт до неговото окончателно приключване. В периода на възстановяване се препоръчват по 2 таблетки, три пъти дневно, до пълно изчезване на неприятните симптоми.

Таблетките се поставят в устата до пълното им разтваряне, при спазване на необходимото условие да няма аромат в момента на прием. Както при всички хомеопатични продукти и при СИНУБЕЛ таблетките следва да се приемат поне 30 минути преди или след хранене.

Продуктът е част от иновативна хомеопатична серия на българския производител „Белл Хомеопатия”. Разработена е от екип специалисти начело с бургаския лекар д-р Ивайло Димитров, като част от продуктите нямат аналог в световната медицина.

Последните наблюдения сочат, че хомеопатията е все по-предпочитан метод на лечение заради доказания ефект и липсата на странични действия. При хомеопатията успешно се засилват естествените защитни реакции на организма, помагайки му сам да се справи с болестта. Наричат я „нежната медицина“ именно за това, че в продуктите няма токсичност и рискове към развиване на алергии.

            При:

  • грип
  • синузити
  • сенна хрема
  • астма
  • отити
  • фарингити
  • ларингити

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!