Ohren, Nase, Kehle

Всички знаят колко неприятна и упорита може да бъде хремата. Тя не е никак безобидна, особено при децата, при които често донася „опашка“ от други симптоми като кашлица, гърлобол и висока температура. Ако добавите и досадната болка в основата на синусите, която мъчи не малко възрастни, изводът е, че не бива да подценяваме секретите от носа.

Начинът ефективно да се преборим с тях е нов комбиниран специалитет, homöopathisch hergestellt, който отскоро е на българския пазар. При него няма алергизиращ ефект, нито ограничение за използването му, както е при капките – до 5 дни. СИНУБЕЛ е хомеопатичен продукт за синузитни проблеми, подходящ при алергични синузити с редуване на катар и сухота. Съставките му са комбинирани така, че може да се използва при остър фронтален синузит с воднист, кисел, дразнещ секрет и парещо сълзене от очите, както и при максиларен синузит с жълтеникав или гноен гъст и лепкав разраняващ секрет, in die Nasenhöhle fließen. Помага също при усещания за натиск и болка в основата на носа.

Мощното му действие при всички тези състояние се дължи на съчетаването на няколко специфични съставки. Hepar Sulfuris Calcareum 6 CH – това е „хомеопатичния антибиотик”, който се справя с бактериите причинители на синузита, Quecksilberlöslich 5 CH – мощно въздействащ върху възпалението в синусите и гърлото, Kaliumiodatum 4 CH – подсушаващ стичането на секретите, Lungenstich 4 CH – балансира сухотата и сухото запушване на носа.

За да стопираме хремата трябва да започнем с по 1 Tablet jede Stunde, от момента на острия дискомфорт до неговото окончателно приключване. В периода на възстановяване се препоръчват по 2 Tablets, dreimal pro Tag, до пълно изчезване на неприятните симптоми.

Die Tabletten werden in den Mund genommen, bis sie vollständig aufgelöst sind, unter der notwendigen Bedingung, dass zum Zeitpunkt der Zulassung kein Duft vorhanden ist. Както при всички хомеопатични продукти и при СИНУБЕЛ таблетките следва да се приемат поне 30 минути преди или след хранене.

Продуктът е част от иновативна хомеопатична серия на българския производител „Белл Хомеопатия”. Разработена е от екип специалисти начело с бургаския лекар д-р Ивайло Димитров, като част от продуктите нямат аналог в световната медицина.

Последните наблюдения сочат, че хомеопатията е все по-предпочитан метод на лечение заради доказания ефект и липсата на странични действия. При хомеопатията успешно се засилват естествените защитни реакции на организма, помагайки му сам да се справи с болестта. Наричат я „нежната медицина“ именно за това, че в продуктите няма токсичност и рискове към развиване на алергии.

При:

  • грип
  • синузити
  • сенна хрема
  • астма
  • отити
  • фарингити
  • ларингити

Wir verwenden Cookies, garantieren, dass wir Ihnen die beste Erfahrung auf unserer Website bieten.
Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, wir werden akzeptieren, dass du akzeptierst Datenschutz-Bestimmungen!