Welt-Hypertonie-Tag – 17-Du könntest

Liebe Freunde, am heutigen 17.05, als Weltbluthochdrucktag begangen , ще прочетете и чуете статистически данни, извадки, анализи и обобщения от всякакъв тип, като например :

– В световен мащаб рязко се увеличават случаите на болните от хипертония и диабет.
Артериалната хипертония е водещият глобален риск за смъртност.  9.4 милиона са смъртните случаи годишно по света. Тя е причина за мозъчни инсулти, сърдечни инфаркти, за сърдечна недостатъчност и внезапна сърдечна смърт. 50 % от инцидентите са при лица на възраст от 45 zu 69 Jahre.
Всеки трети в света е с високо кръвно налягане, а ефективно лекуван е само един от трима.
Ще научите, че в България положението с хипертонията не е зле. То е много зле ! Болните у нас са около 55%, значително повече от средните за Европа 35-40%. Статистиката е потресаваща. Повече от два милиона души страдат от хипертония, а адекватното повлияване на болестта, с конвенционални методи и лекарства, е твърде незначително на общия фон.
Високото кръвно налягане значително увеличава риска за микро и макроваскулнарни смущения, повишава честотата на инсултите, утроява вероятността за исхемична болест на сърцето и ускорява прогресията на диабет, както и съпътстващите го диабетната нефропатия, ретинопатия и невропатия.
Адекватното лечение на хипертонията подобрява качеството и удължава живот.
Затлъстяването е рисков фактор номер едно за артериалната хипертония.

Затлъстяването най-често се свързва с нездравословен начин на живот, с намалена физическа активност и психо-социален стрес. Нездравословната, изкуствена храна, претъпкана с оцветители, косерванти и други подобни, е единия основен фактор за хипертонията.

И още и ощеСписъкът с вредите и статистиката, свързана с хипертонията, може да продължи още няколко страници.

Нещото, което обединява целия този океан от информация, е че ви предоставя само констатации и сухи факти, не предлагайки решения.  Медиите доволно,  отразяват ужасяващите факти, отбелязват мероприятия и кампании, но това далеч не е достатъчно. Статистика, статистика и пак статистика

СТОП !!! 

Ние, от Белл Хомеопатия твърдо желаем да помогнем на хората в нужда.

Това, което предлагаме е РЕШЕНИЕТО, а основата, на която стъпваме, е ОПИТЪТ !
Ние ви предлагаме уникалния за българския пазар, хомеопатичен продукт ХИПЕРБЕЛ. Това, което ще ви осигури ХИПЕРБЕЛ, е сигурност и спокойствие, защото:
ХИПЕРБЕЛ е хомеопатичен продукт, erfolgreich zur Behandlung von anfänglichem und anhaltendem Bluthochdruck eingesetzt. Es ist tragbar:
–  bei hypertensiven Krisen mit dem Risiko eines Schlaganfalls.
–  bei hypertensiver Krise mit Tachykardie, pochende Kopfschmerzen und Erwärmung des Gesichts.
–  mit großen Unterschieden zwischen systolischem und diastolischem Druck.

Идва сезонът на големите жеги, особено рисков за хора с хипертония. Един ХИПЕРБЕЛ в джоба на сакото или дамската чанта, е вашият най-верен помощник срещу дискомфорта на високото кръвно. Стотици вече опитаха ХИПЕРБЕЛ. Положителните отзиви ни радват, вълнуват и амбицират да даваме все повече от себе си, за да достигнем до всеки в нужда. Здравето е изначално право на всеки човек и няма по-хуманна мисия от това да помагаме в процеса на неговото възвръщане.

С уважение,
Екипът на БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ

Wir verwenden Cookies, garantieren, dass wir Ihnen die beste Erfahrung auf unserer Website bieten.
Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, wir werden akzeptieren, dass du akzeptierst Datenschutz-Bestimmungen!