World Hypertension Day – 17-you May

Dear friends, on today's May 17th, marked as World Hypertension Day , ще прочетете и чуете статистически данни, извадки, анализи и обобщения от всякакъв тип, като например :

– В световен мащаб рязко се увеличават случаите на болните от хипертония и диабет.
Артериалната хипертония е водещият глобален риск за смъртност.  9.4 милиона са смъртните случаи годишно по света. Тя е причина за мозъчни инсулти, сърдечни инфаркти, за сърдечна недостатъчност и внезапна сърдечна смърт. 50 % от инцидентите са при лица на възраст от 45 to 69 years.
Всеки трети в света е с високо кръвно налягане, а ефективно лекуван е само един от трима.
Ще научите, че в България положението с хипертонията не е зле. То е много зле ! Болните у нас са около 55%, значително повече от средните за Европа 35-40%. Статистиката е потресаваща. Повече от два милиона души страдат от хипертония, а адекватното повлияване на болестта, с конвенционални методи и лекарства, е твърде незначително на общия фон.
Високото кръвно налягане значително увеличава риска за микро и макроваскулнарни смущения, повишава честотата на инсултите, утроява вероятността за исхемична болест на сърцето и ускорява прогресията на диабет, както и съпътстващите го диабетната нефропатия, ретинопатия и невропатия.
Адекватното лечение на хипертонията подобрява качеството и удължава живот.
Затлъстяването е рисков фактор номер едно за артериалната хипертония.

Затлъстяването най-често се свързва с нездравословен начин на живот, с намалена физическа активност и психо-социален стрес. Нездравословната, изкуствена храна, претъпкана с оцветители, косерванти и други подобни, е единия основен фактор за хипертонията.

И още и ощеСписъкът с вредите и статистиката, свързана с хипертонията, може да продължи още няколко страници.

Нещото, което обединява целия този океан от информация, е че ви предоставя само констатации и сухи факти, не предлагайки решения.  Медиите доволно,  отразяват ужасяващите факти, отбелязват мероприятия и кампании, но това далеч не е достатъчно. Статистика, статистика и пак статистика

СТОП !!! 

Ние, от Белл Хомеопатия твърдо желаем да помогнем на хората в нужда.

This, което предлагаме е РЕШЕНИЕТО, а основата, на която стъпваме, е ОПИТЪТ !
Ние ви предлагаме уникалния за българския пазар, хомеопатичен продукт ХИПЕРБЕЛ. This, което ще ви осигури ХИПЕРБЕЛ, е сигурност и спокойствие, защото:
ХИПЕРБЕЛ е хомеопатичен продукт, successfully used to treat initial and prolonged hypertension. It is suitable:
–  in hypertensive crises with a risk of cerebrovascular accident.
–  in hypertensive crisis with tachycardia, throbbing headaches and warming of the face.
–  with large differences between systolic and diastolic pressure.

Идва сезонът на големите жеги, особено рисков за хора с хипертония. Един ХИПЕРБЕЛ в джоба на сакото или дамската чанта, е вашият най-верен помощник срещу дискомфорта на високото кръвно. Стотици вече опитаха ХИПЕРБЕЛ. Положителните отзиви ни радват, вълнуват и амбицират да даваме все повече от себе си, за да достигнем до всеки в нужда. Здравето е изначално право на всеки човек и няма по-хуманна мисия от това да помагаме в процеса на неговото възвръщане.

С уважение,
Екипът на БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ

We use cookies, to guarantee, that we provide you with the best experience on our website.
If you continue to use this site, we will accept, that you accept privacy policy!