ЖИВОТ БЕЗ ЦЕЛУЛИТ? СЛИМБЕЛ Е ОТГОВОРА

Решил си да отслабнеш, правиш го, но нещо не се получава. Тръгваш на фитнес, спортуваш активно и пак нищо. Погледнеш се в огледалото – целулит. Докоснеш кожата на бедрата си – отново е там неприятния целулит. Той е едно неприятно състояние на кожата, от което всеки от нас се стреми да се отърве. Екипа на БЕЛЛ Хомеопатия решихме да съберем фактите и да разбулим всички митове около целулита.
Какво представлява целулита?
Целулитът е козметичен дефект на повърхността на кожата, обичайно разположен върху бедрата и ханша на жените, дължащ се на натрупани в подкожния слой мазнини. Често виждаме и снимки на Холивудски звезди по бански и става ясно, че дори и звездите имат целулит. Което разбира се не означава, че те не се поддържат, по-скоро всяка жена е склонна да страда от целулитни натрупвания и проблемите, които те създават.
Неприятния козметичен проблем – Целулит
Целулитът е козметичен проблем, не е нито заболяване, нито медицинско състояние. Той може да се прояви под формата на леки трапчинки или пък портокалова кожа и тогава целулитът се забелязва само след притискане на кожата. За някои дами и господа целулитът е много очевиден и обхваща големи области от кожа с образуването на бучки, дълбоки трапчинки и гънки. Целулитът може да се появи и на коремната област, гърдите и горната част на ръцете.
Какви са причините за целулита
Той може да се причини от мастни депа, комбинирани с удебелени колагенни влакна на клетки, намиращи се дълбоко под кожата. Когато влакната се обтегнат или мастните области се разширят, мастните депа могат да излязат на повърхността. Целулитът е много по-често срещан при жените.
Митът: слабите хора нямат целулит
Често консултираме фини дами, но с целулитни проблеми създаващи им дискомфорт. Целулитът е свързан с вътрешната структура на кожата и подкожните тъкани, така че дори слабите хора могат да имат целулит. Ако тънката кожа е характерна за вашето семейство, целулитът, който имате ще е по-видим.
Кои са рисковите фактори, които до скоро не можехте да контролирате?
Когато говорим за целулит, генетиката е съдба, която може да бъде променена. Ако вашата майка е имала целулит, можем Ви помогнем да блокирате тази предразположеност. Другите рискови фактори включват: хормонални промени по време на бременността и стареенето, за които нашия екип с помощта на хомеопатията, може също може да помогне.
Кои фактори може да контролирате?
Можем напълно да Ви помогнем да предотвратите целулита, с промяна на вашият начин на живот. Факторите, които влошават неговото състояние са:
Диетите йо-йо (последователно сваляне и качване на килограми);
Изключително високо-въглехидратни диети;
Надебеляване; Затлъстяване;
Застоял начин на живот;
Задържане на течности и дехидратация.
Хомеопатичния продукт Слимбел е отговора за отслабване и справяне с целулита!
Търсейки начин да помогнем на толкова много хора, които търсят помощта ни, създадохме хомеопатичния препарат Слимбел. Той дава възможност на организма да се справи с всички изброени негативни въздействия върху тялото и духа.
Слимбел влияе в три основни посоки:

  1. Намалява телесните течности и повлиява разграждането на мастните депа и целулита.
  2. Намалява апетита за сладки неща и поглъщането на огромни количества храна.
  3. Влияе благотворно върху духа и самочувствието, като намалява вредното действие на стреса.
    Важно е да се започне и с постепенна промяна на качеството на живота: избягване на употребата на некачествени храни и напитки, повишаване на двигателната активност, избягване на контакти с „отровни“ хора и ситуации. Не забравяйте заедно с употребата на Слимбел да изпивате поне два литра вода дневно, за да подпомогнете изчистването на разпадните продукти от организма.
    Слимбел се приема по две таблетки половин час преди хранене, като се поставят под езика, при спазване на правилото да няма аромат в устата в момента на прием. Ефективността му се споделя от много наши пациенти дами и господа и това е повод да препоръчваме с убеденост неговото използване.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!