Хомеопатия за деца през есента и зимата

От създаването на хомеопатията преди 200 години от немския лекар д-р Самуел Ханеман, тя е спечелила престиж за възможностите си за лечение на новородени, бебета и малки деца. Днес много педиатри предпочитат хомеопатично лечение за собствените си деца и за пациентите си в най-различни случаи на детски болести. България гордо дава своя принос в грижата за имунитета на децата с уникални хомеопатични препарати, без аналог в света. БЕЛЛ Хомеопатия е с грижа за бъдещето и инвестира в разработката на ИМУНОБЕЛ. Той е комбиниран препарат, повишаващ защитните ни сили, без странични действия.
Може ли да се сложи край на порочния кръг антибиотик след антибиотик, чиито резултат в крайна сметка е отслабен организъм, алергии и автоимунни заболявания. Специалисти са на мнение, че това е възможно с разработването и пускането в производство на новия български хомеопатичен продукт ИМУНОБЕЛ.
Той е на родния пазар съвсем отскоро. Произведен е в Пловдив от българската компания „Белл Хомеопатия“. Двигател в създаването на продукта е изтъкнатия бургаски лекар д-р Ивайло Димитров, специалист-хомеопат със солиден опит като преподавател и практикуващ лекар.
Водени от стандартите в световната хомеопатия, той и екипът му са приложили най-новите и иновативни тенденции, така че продуктът да е максимално ефективен, абсолютно безвреден и финансово достъпен за хората.
5 причини, поради които хомеопатията трябва да бъде използвана за деца:
1-безопасна медицина
Всяко лекарство, предписвано на деца, трябва да бъде нетоксично и без странични ефекти. Хомеопатичните препарати са напълно нетоксични и нямат страничи ефекти. За разлика от антибиотиците и другите подобни лекарства, хомеопатичните препарати не увреждат храносмилането, не намаляват защитните сили на организма, не предизвикват алергични реакции и не вредят дори при продължително приемане.
2-ефективно и бързо лечение
Хомеопатите са установили от опита и наблюденията си, че децата, бидейки по-чувствителни, реагират по-бързо на хомеопатията. Хомеопатията е изключително ефективна практически за всички детски болести. Обратно на разпространеното мнение, хомеопатията е бързо действащ метод и възстановява здравето по най-бързия начин, независимо дали става дума за треска, кашлица, настинки, диария, астма и др.
3-естествена, научна медицина
Хомеопатията се базира на принципа„подобното се лекува с подобно“
Ефективността на хомеопатията може да бъде научно проверена и позитивните резултати могат да бъдат повтаряни отново и отново. Действието й се основава на солидни научни принципи.
4-засилва защитните сили на организма
Децата често имат повтарящи се инфекции поради намалени защитни сили на организма. Хомеопатичното лечение, базирано на органичният подход, премахва болестта из основи, като по този начин засилва защитните сили на детския организъм. В резултат на това детето не боледува често.
5-харесвана от децата
Хомеопатичните хапчета имат сладък вкус и са приемани с удоволствие от децата. Те никога не са горчиви, не предизвикват отвращение и по този начин се избягват проблемите, които иначе се получават при опит за даване на лекарство. Приемът на хомеопатичните препарати е толкова лесен и безпроблемен, че дори и бебе на един ден може да ги приема разтворени във водата за пиене, като по този начин се спестява огромното неприятно усещане и плача, който иначе съпровожда приема на лекарства. Хомеопатичните препарати не се прилагат инжекционно и дори на дете в кома може да му бъде дадено хомеопатично лекарство, без да се налага инжекция.
Единствената трудност е приемът на препаратите при бебетата. Не е лесно да накараш няколкомесечно бебе да държи таблетка под езика си, докато тя се стопи.
Какво може да се направи в такъв случай? Съществуват няколко възможности, като изборът е на родителя:
• При новородените и кърмачетата таблетките се разтварят в шишето с биберон с малко вода (не мляко или плодов сок!). Преди да се даде хомеопатичния препарат е добре шишето добре да се разклати, за да се активира отново препарата.
• Таблетките се стриват между две лъжички на едър прах, който се изсипва в устата на детето или се дават за смучене.
• След втората-третата година приемът на гранули се осъществява като при възрастните – под езика.

Повече информация отностно ИМУНОБЕЛ – ТУК

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!