7 Любопитни факта за Белл Хомеопатия

1. Най-доброто съотношение цена/качество за комбинирани препарати в Европа! 

Със самото възникване на „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ ООД, във фирмата е залегнало едно основно правило –  на пациентите в България да се предлагат само специалитети. Тоест – комбинирани хомеопатични препарати, включващи в състава си четири или повече отделни хомеопатични монопрепарата. В някои продукти, те достигат внушителното числото от осем. Разбира се, това не е случайно хрумване, а резултат от дългогодишни разработки и проучвания на екип международени специалисти, под ръководството на Д-р Ивайло Димитров. Целта е да се създадат универсалните препарати за всички най-разпространени болести и болестни състояния, познати в България, като най-важното и задължително условие в процеса, е да се постигне добра и приемлива за  крайния потребител цена.
Нека разгледаме примера  с един от най-хитовите продукти на българската хомеопатия – класическият унищожител на стрес и напрежение от всякакво естество – „СТРЕСБЕЛ“  (STRESSBELL). В състава си този продукт съдържа следните четири хомеопатични монопрепарата – Игнатиа Амара, Гелсемиум Сепмервиренс, Калиум Йодатум и Стикта Пулмонариа. При проверка онлайн, в произволно избран онлайн магазин, средната цена на тези монопрепарати е 4.40 лв. Те са продавани  на българския пазар от други хомеопатични производители на монопрепарати. Лесно човек може да си направи сметка къде ще му излезе по-изгодно. При това, в пъти. Простите изчисления показват, че ако всеки от нас иска да се пребори с бичът на 21-век – стрес, напрежение, безсъние и тревожна напрегнатост, използвайки хомеопатични средства, трябва да отдели минимум 17.60 лв. ако ги закупи от аптеката като монопрепарати, а след това да ги комбинира самостоятелно. Или според потенцията, която му е предписал конкретния хомеопат. А колкото хомеопати, толкова и комбинации и потенции. А също и такси за преглед, което съвсем не е без значение от финансова гледна точка. Дипломите им са еднакви, но знанията и подготовката, в никакъв случай !

При „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ проблемът със субективния човешки фактор не съществува. Проблем с цената, също. Максимално допустимата цена на „СТРЕСБЕЛ“, закупен  например онлайн от сайта  www.bellhomeopathy.com, е точно 10.80 лв. за кутийка. Забележете, 10.80 за 40 таблетки, всяка от които по 260 гр.! Тоест, ако човек спазва предписаната доза, една кутийка стига за една седмица. Четири кутийки СТРЕСБЕЛ на месец, са 43.20 лв., а резултатът – човек казва завинаги сбогом на стреса и напреженеито в ежедневието си. А без стрес и напрежение човек може всичко! Ето, това са мъдро и изгодно вложени за здравето пари! При това в продукт, доказал своята ефективност.


2. Първите в света специалитети за отказване от алкохол и цигари.

Българският принос към световната наука, технологичен, медицински и духовен прогрес, не е явление от вчера. Малцина българи знаят, че Д-р Ивайло Димитров – Националният консултант и разработчик на продуктите в „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“, първи в света създава хомеопатични комбинирани препарати за повлияване на силни зависимости като алкохолизъм и тютюнопушене. Най-интересното в случая е, че той успява да го направи не на наша територия, а в Калкута, Индия където си сътрудничи със свои колеги – хомеопати, в несъмнено една от най-великите и древни школи в това медицинско изкуство. Продуктите „АЛКОБЕЛ“  и  „ТАБАКОБЕЛ“, освен че се продават свободно и в България повече от година, са в основата на множество излекувани пациенти в специализирани клиники за лечение на зависимости, в Индия и Индонезия. Например на о-в Бали, Индонезия, Д-р Ивайло Димитров  е канен и посрещан с почести,  заради фактът, че успява да излекува от тежка наркотична зависимост синът на високопоставен член на кралското семейство. Разбира се, има я и тъмната страна във всеки подобен процес. Следвайки заръката на поговорката, че „Никой не е светец в собствената си страна“, намират се колеги-хомеопати  и  хора с влияние и възможности у нас, които всячески се опитват да омаловажават и стопират постиженията и работата както на Д-р Ивайло Димитров, така и на целия екип на „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“.

3. Разработва революционни хомеопатични продукти. 

Първоначалните планове, свързани със съществуването на „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ„ у нас, са амбициозно насочени към повлияване на зависимостите. Разбира се, не са за подценяване стреса и наднормените килограми. Затова бе планирано и подготвено производството на четири разработени, доказани и изпитани продукта – АЛКОБЕЛ, ТАБАКОБЕЛ, СТРЕСБЕЛ и СЛИМБЕЛ.
В процеса на реализиране на своята дейност,  Белл Хомеопатия, изхождайки от статистиките за заболеваемост в страната, набеляза основните видове болести, отчитайки и тревожната тенденция потърпевши да бъдат все повече млади хора.  
Това мотивира компанията, като морално ангажирана с каузата на българското здравеопазване,  да даде максимален  принос за здравето на хората у нас, като го направи по напълно безвреден начин.
Посредством някои невероятни на пръв поглед срещи и информации, комбинирани с чисто гениални прозрения от типа „Еврика“, на основата на дългогодишната практика на д-р Ивайло Димитров, започват да се случват и  „чудесата“. Седмици наред в лабораториите кипи неуморен труд, а безсънните нощи и вложените усилия, в крайна сметка биват възнаградени. Точно като в приказка. Продуктовият каталог на „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“, нараства лавионнобразно, като вече е обогатен с  цели нови 8 продукта – СИНУБЕЛ – за справяне със синузитни проблеми, ХИПЕРБЕЛ – за хипертония и високо кръвно, АСТНОБЕЛ – при астми и дихателни смущения, ИМУНОБЕЛ – съвършеният хомеопатичен имуномодулатор, МИГРАНБЕЛ – при мигрени и мигренозни състояния и най-новите продукти – КЛИМАКСБЕЛ, ЦИСТОБЕЛ и ЕРЕКТОБЕЛ, чиито имена сами подсказват тематичните проблеми, които преборват повече от успешно. Повече информация за тези продукти, цени и листовки, може да откриете на страницата www.bellhomeopathy.com.


4. Не разчита на яростна тв реклама и „продуктово позициониране“. 

Може би за мнозина от българите все още е неизвестен фактът за  съществуването  на изцяло българска хомеопатия. Името „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“  не им говори нищо, още по-малко са опитвали и ефекта на продуктите. За всичко това си има причина. А тя е, че „БЕЛЛ  ХОМЕОПАТИЯ“ ООД , като производител на хомеопатични продукти, които са медицината на новото време, отказва категорично да се впише в старата система и в рамката на съществуващата в България, рекламна практика.
Хората няма да видят яростна тв-реклама на „ЕРЕКТОБЕЛ“ или „СТРЕСБЕЛ“ (при все, че го заслужават) по всички възможни телевизии. Вероятно никой няма да „покани“  БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ в сутрешните блокове,  да си нареди кутийките за пред камерите, докато някой добре платен „експерт“ обяснява колко е „възхитен“ от продуктите. Няма дори и да чуете за БЕЛЛ  ХОМЕОПАТИЯ, че „изкушава“ лекари, джипита и всякакви търговци, с екскурзии до близки и далечни дестинации, от благодарност за изписани рецепти.
Не, защото това е като да изглаждаш ръбовете на системата и да възприемеш за своя, практиката на тези, които са избрали бързия и лесен път към печалбата. А той води до никъде, в общия случай.
„БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ е заложила на стратегията да събира на професионални срещи в големите и по-малки градове на България, всички иновативни, отворени към бъдещето и искащи да знаят повече,  лекари – не само хомеопати. Всички, за които медицината и нейните неконвенционални, холистични измерения, са възприети като кауза.
„БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ има съвсем друга мисия, избирайки естествения път на развитие. Тогава, когато всеки доволен клиент, ще каже на още поне един свой близък или приятел. Водещ е принципът „Предай (доброто) нататък“. Водещ е принципът на „английската ливада“. Всеки се удивлява на красивите английски градини в Англия, но малцина си дават сметка как се постига това. А именно – постоянно и внимателно да се грижиш, да подстригваш и косиш месец след месец, година след година. За да се получи  една  перфектна гледка, по естествен път. Която си направил сам, а не си купил наготово. Да си отдаден на това, което правиш с цялото си съзнание. „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ ООД вярва,  че честността с хората, е най-добрата и правилна политика.

5. Изцяло български продукт, познат повече в чужбина, отколкото у нас.

Един от най-парадоксалните факти, свързан с продукцията на „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“, е че тя е по-позната в някои държави в чужбина, отколкото в България. Справка в търговския отдел на фирмата, показва, че са осъществени немалко пратки на продукти до любопитни и екзотични дестинации, като Южна Африка, Индонезия, Австралия, Беларус, Еквадор, Аржентина, Мексико. Любопитна информация от последната седмица е, че е осъществена значителна доставка на продукта за еректилна дисфункция – ЕРЕКТОБЕЛ, до Германия. Направо впечатляващ пък е фактът, че до страната, която се смята за една от големите хомеопатични школи – Франция, БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ, има осъществени продажби на КЛИМАКСБЕЛ и АЛКОБЕЛ. В процес на преговори е осъществяването на търговски отношения и доставки за Русия. 6. СЛИМБЕЛ и СТРЕСБЕЛ са рекордьорите по продажби. 

Най-търсените продукти в България, до момента, са СЛИМБЕЛ и СТРЕСБЕЛ. Първият е уникална разработка на хомеопатичен препарат, който освен с излишните килограми, се бори и с целулита. Впечатляващото  при  неговата  употреба е, че чувството за глад бива притъпено, едновременно с това се засилва метаболизма и се изхвърля излишната вода както и отпадни продукти от организма. Единственото важно условие, за приема на СЛИМБЕЛ, е да се консумират минимум по 2 литра вода на ден. Значителен пик в продажбите имат  сезонните препарати – СИНУБЕЛ и МИГРЕНБЕЛ, а есента и зимата най-продаван и предпочитан от българите, е ИМУНОБЕЛ. Огромен плюс, е че препрататите могат да се приемат, без никаква опасност от деца и бременни.

7. Участвайте в конкурса за есе. 

“БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ ООД, като отговорна компания, обичаща България и българското, има фонд за дарения и подаръци. А атрактивните изненади и възможности, предоставени от българския производител на хомеопатия, не са една и две.
В тази връзка, „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ е подготвил изненада за всички, по случай 22-ри май.
На тези дата се отбелязва Европейския ден за борба с наднорменото тегло.
По този повод, „БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ“ организира конкурс за есе на тема: „Избирам здравето пред килограмите“.
Победителят в конкурса и автор на есето, класирано на първо място, ще получи 5 кутийки СЛИМБЕЛ.
Есето, класирано на второ място – три кутийки, за трето място – две.
Още за условията за участие в конкурса, може да намерите във Фейсбук страницата на БЕЛЛ ХОМЕОПАТИЯ.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!